Wat kan mijn fotografie voor u betekenen?

Het was een eer om door ZEN lifestyle gevraagd te worden om een ​​styled shoot te doen. Een hele dag hadden we een team van 3 vrouwen en 2 mannen om onze shoot-scene in verschillende stijlen te veranderen. Ik heb veel verschillende foto’s gemaakt, close-ups en doorkijk scènes. Het was een zeer productieve dag, ik zou er graag meer van willen doen!

We hebben een geweldige dag gehad en ik ben erg trots op de resultaten, ZEN Lifestyle heeft me laten weten dat ze nog steeds erg blij zijn met de foto’s die die dag zijn gemaakt. En ze gebruiken het overal online en in print!

Dit is hoe ik uw bedrijf kan helpen en hoe ZEN mijn afbeeldingen heeft gebruikt:

GEDRUKT

Een hele brochure, 90% van de sfeer foto’s zijn door mij gemaakt.

WEB

Ik heb mijn foto’s omcirkeld om verwarring te voorkomen met foto’s die niet van mij zijn.

SOCIAL MEDIA

Heeft u voor uw bedrijf nog beeldmateriaal nodig voor allerlei media?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Klik op mijn ‘contact‘ pagina in het menu om mij een bericht te sturen!

Kijk op deze pagina voor meer afbeeldingen die ik heb gemaakt voor ZEN lifestyle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: