Slaapkamer make-over!

Daar is de eerste blog sinds lange tijd dan weer.
Mijn leven is de afgelopen maanden een achtbaan geweest op heel veel manieren, ik vond de energie voor instagram en opdrachten nog maar slecht, en blogs schoten er compleet bij in. Maar nu ik in huis weer een beetje uitgeschoven ben, ben ik klaar om jullie mijn nieuwe slaapkamer te laten zien. In de eerste weken van corona besloot ik al vroeg in quarantaine te gaan, de rest van nederland was dat nog niet echt en er waren nog geen regels.Ik kocht bij de bouwmarkt het 1 en ander aan hout en besloot een hemelbed te maken. Je wilt echt niet weten wat een geklooi het was, en het ziet er beter uit dan het werkelijk in elkaar steekt, maar daar voel ik helemaal niks van ‘s avonds onder mijn hemeltje, man man wat ben ik blij met dit plekje. Ik trek me ‘s avonds lekker vroeg terug. Dat is voor mij deel van de toch wel therapeutische tijd die ik nam voor mijzelf. Een scheiding is niet niks, ik wilde mijzelf weer opbouwen. En weet je wat mij daar enorm bij heeft geholpen. Ja je gaat me voor gek klaren, maar deze enorme mooie grote kuifspiegel van USI MAISON. Ik ben namelijk echt op een pad terecht gekomen waar ik zoveel van mijn lichaam ben gaan houden. En jezelf in zo’n prachtige spiegel bekijken, helpt enorm. Zoals ik eerder al eens aangaf maak ik ook zogenaamde motiverende foto’s. Maar dit is geen selflove seminar. Ik doe interieur, dus without further ado:

Hier de link naar deze prachtige kuif spiegel.

Ik ben helemaal weg van de spiegel en zou zo nog 6 andere plekken kunnen verzinnen ervoor, maar voorlopig ben ik heel blij met deze plek!

Mijn nachtkastjes zijn nog steeds van de troubadour

Beddengoed is van Walra

De mooie lamp en het kamerscherm zijn van Home Lifestyle

Het bankje voor het bed is van Xenos

Wat vinden jullie ervan?

3 thoughts on “Slaapkamer make-over!

    1. Leuk dat je weer terug bent. Ik vond je Instagram altijd geweldig. Heel veel succes met de new you. Geniet live is to short. 😘🙏🏻🗽

      Like

  1. Ontzettend mooi Anne. Een hele fijne plek om jezelf terug te trekken, op te laden en jezelf te bewonderen in die meesterlijke spiegel.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: