Binnenkijk fotografie voor iedereen!

Heb jij altijd al foto’s van je huis willen laten maken door een professionele fotograaf? Wil je er zelf ook bij op de foto? Los van de foto’s die ik voor de bladen schiet ben ik ook in te huren om foto’s te maken van je huis voor je instagram en andere socials. Ik ben ongeveer 3 uurtjes bezig met foto’s maken, ik bewerk ze daarna en lever minimaal 50 foto’s. Als ik heel veel extra foto’s heb kunnen die bijgekocht worden.

Wil je mij een dagje inhuren? Dat kan al vanaf €250,- excl reiskosten.
Hier zijn voorbeelden van eerdere binnenkijkers:

Klik hier om contact met mij op te nemen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: