Boudoir Fotografie

Ik moest er op mijn 30ste achterkomen. Alle lijven (inclusief die van mij!) zijn prachtig!
Ik ging foto’s maken van mijzelf en merkte dat mijn zelfvertrouwen daar enorm van groeide.
Toen bedacht ik me; Dit gun ik andere mensen ook! Daarom besloot ik naast mijn trouw/portret en interieur fotografie dit erbij te leren!

De eerste shoot was meteen een hit en ik merkte dat ik dit 1 van de leukste shoots vind, elk model tot nu toe is zo blij met het resultaat en heeft er naar eigen zeggen een enorme zelfvertrouwen boost van gekregen!

“Ik heb in maart een Boudoir shoot gehad bij Anne. Van te voren was ik super zenuwachtig en onzeker over mezelf. Bij het openen van de deur was het ijs al vrij snel gebroken en voelde ik me met de minuut meer op mn gemak. Anne weet wat ze doet en stelt je gerust. Ik ben mega blij met het eindresultaat en durf voor het eerst in mn leven te zeggen dat ik mezelf mooi vind. Wanneer ik daar weer eens aan twijfel, bekijk ik mn foto’s en voel ik me weer sexy. Dankzij Anne en haar werk voel ik dat ik er mag zijn. Dat geldt natuurlijk voor elke vrouw, welke maat, vorm, kleur of geaardheid dan ook.”

Anneke

Klinkt dit als iets voor jou? Maar durf je het nog niet?
Laten we kennismaken! Ik kan je het hele proces uitleggen, zo poseer ik je overal professioneel, praat ik je overal doorheen en ik heb geen eisen, als jij besluit wat meer kleding aan te houden, komen we er ook uit!
Voorlopig schiet ik thuis in mijn homemade studio (zie foto’s).
Haar en make-up kan ik op aanvraag voor je regelen maar zit niet inbegrepen.

De shoot duurt ongeveer 3 uur en we schieten ongeveer 4/5 settings. Bed, bad (droog), stoel, bank etc.
Houd mijn Minishootdagen pagina in de gaten voor 1 uur boudoir shoots tegen gereduceerde prijzen!

– 3 uur minimaal
– 4 settings
– Eigen lingerie, haar, make up.

Tips: Geen zonnenbank tot een week van te voren, draag de dag van de shoot geen knellende kleding/bh’s
Neem wat verschillende outfits mee, bodies, setjes, stockings, jarretels, badjas of kimono, hakken, denk aan mooie sieraden.

Kijk hier voor mijn tarieven

Rating: 5 out of 5.

Een hele fijne shoot gehad. Anne helpt je met de poses en stelt je op het gemak. Ze staat open voor ideeën en ze haalt het mooiste in je naar boven!

Anoniem (Model 2)

%d bloggers like this: