Tarieven

TARIEVEN 2021

Interieur fotografie

Voor Binnenkijk fotografie hanteer ik een prijs van 100 euro per uur. Een gemiddeld huis kost mij 3/4 uur om vast te leggen. Je ontvangt ongeveer 20 foto’s per uur. Eventueel kunnen er reiskosten* bijkomen buiten een straal van 35 km van Woubrugge.

100,- excl per uur

Love shoot

Voor loveshoots, familie shoots, newborn, zwanger -fotografie hanteer ik een prijs van 150 euro per half uur. Een gemiddelde shoot met 5 personen of minder kost mij 30 minuten. Er reiskosten* bijkomen buiten een straal van 35 km van Woubrugge.

150,- excl per 30 minuten

Product fotografie

Voor product fotografie hanteer ik een prijs van 100 euro per uur. De hoeveelheid producten die ik kan vastleggen in deze tijd hangt erg af van je wensen. Setting, detail shots etc. Eventueel kunnen er reiskosten* bijkomen buiten een straal van 35 km van Woubrugge.

100,- excl per uur

Trouwfotografie

Voor Trouwfotografie heb ik aparte website en prijzenlijst:
www.annedenhaanbruiloft.com
Boek nu voor 2022 en 2023 voor mijn prijzen gaan stijgen in 2022.

Pakketten en prijzen zijn te vinden op www.annedenhaanbruiloft.com

Food fotografie

Voor food fotografie hanteer ik een prijs van 100 euro per uur. Hierbij zitten locatie, props en backdrops niet bij inbegrepen, als daar in geĂŻnvesteerd moet worden (in overleg) komen de kosten daarvan voor de opdrachtgever.

100,- excl per uur

Bed and Breakfast

Voor B&B fotografie hanteer ik een prijs van 100 euro per uur. Een gemiddeld huis kost mij 3/4 uur om vast te leggen. Je ontvangt ongeveer 20 foto’s per uur. Er reiskosten* bijkomen buiten een straal van 35 km van Woubrugge.

100,- excl per uur

*Reiskosten bedragen 0,19 euro per KM + 25 euro per uur

Mijn missie en passie is om jouw mooiste, meest trotse momenten vast te leggen, of dit nu van je huis is, je familie, je bruiloft of je business. Ik sta paraat met mijn camera!

  • The single most important component of a camera is the twelve inches behind it.

– Ansel Adams


Laten we samen mooie herinneringen maken

%d bloggers like this: