Tarieven

TARIEVEN 2022/2023

Interieur fotografie

Voor Binnenkijk fotografie hanteer ik een prijs van 150 euro per uur. Een gemiddeld huis kost mij 3/4 uur om vast te leggen. Je ontvangt ongeveer 20 foto’s per uur. Eventueel kunnen er reiskosten* bijkomen buiten een straal van 35 km van Woubrugge.

175,- excl per uur

Love shoot


Voor loveshoots, familie shoots, newborn, zwanger -fotografie hanteer ik een prijs van 175,- euro per half uur. Een gemiddelde shoot met 5 personen of minder kost mij 30 minuten. Er kunnen eventueel reiskosten* bijkomen buiten een straal van 35 km van Woubrugge.

175,- excl per 30 minuten

Product fotografie

Producten fotograferen tegen een achtergrond of op locatie in sfeer? De hoeveelheid producten die ik kan vastleggen hangt erg af van je wensen, settings,detail-shots etc. Eventueel kunnen er reiskosten* bijkomen buiten een straal van 35 km van Woubrugge.

125,- excl per uur

Trouwfotografie

Voor Trouwfotografie heb ik aparte website en prijzenlijst met pakketten of losse uren tarief:


www.annedenhaanbruiloft.com

annedenhaanbruiloft.com

Food fotografie

Voor food fotografie hanteer ik een prijs van 150 euro per uur. Hierbij zitten locatie, props en backdrops niet bij inbegrepen, als daar in geïnvesteerd moet worden (in overleg) komen de kosten daarvan voor de opdrachtgever.

175,- excl per uur

Bed and Breakfast

Voor B&B fotografie hanteer ik een prijs van 175 euro per uur. Een gemiddeld huis kost mij 3/4 uur om vast te leggen. Je ontvangt ongeveer 20 foto’s per uur. Er kunnen reiskosten* bijkomen buiten een straal van 35 km van Woubrugge.

175,- excl per uur

Boudoir Fotografie

Heb jij jezelf altijd al eens in je meest sexy outfit willen laten vastleggen? Voor jezelf, voor een goede zelfvertrouwen boost, we zijn tenslotte allemaal mooi! Of wil je het cadeau geven aan je partner? Jullie zijn ook samen welkom! Ik richt diverse plekjes in voor zo’n shoot, of we huren een mooie locatie ervoor in!

600,- excl per sessie

Cursus Camera Basis

Heb jij een echte spiegelreflex camera in de kast liggen? Zou je willen leren hoe jij echt mooie foto’s ermee kunt maken zonder automatische stand ? Ik leer je de basis van fotograferen en bewerken waarna je
Na deze cursus weet jij bijna alles van je camera en kan jij je instellingen vinden!

500,- excl voor 4 uur

Cursus Bewerking

Als je die mooie foto’s eenmaal hebt gemaakt komt de finishing touch, 50% van een goede foto is een goede nabewerking. Ik leer je werken met presets en hoe je je RAW foto’s helemaal finetuned in PS & Lightroom.
Breng je foto’s naar het volgende level!

400,- excl voor 2 uur

Branding shoot

Wat kenmerkt jou nou echt als persoon of als ondernemer? Laat mij je helpen om je beeld een echte boost te geven. Krachtige foto’s van jou waarmee je klanten naar je toe trekt, een flinke beeldbank voor je website en social media. Verschillende outfits & locaties

Vanaf 250,- excl per uur

Cadeau Bon


Een orgineel cadeau geven waar iemand nog jaren herinneringen van heeft? Geef een waardebon cadeau! Een zwangershoot voor een babyshower? Een bruiloftfotografie pakket bij een verlovingsfeest? Of een moederdag/ vaderdag shoot?
Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!


Vanaf 150,- incl

Dagtarief


Niet per uur maar voor een vast tarief een hele dag (8 uur) mij inhuren voor grote/meerdaagse/vaste projecten?

Neem contact met mij op voor meer informatie!

*Reiskosten bedragen 0,36 euro per KM + 50 euro per uur

Alle bedragen op de site zijn exclusief btw tenzij anders aangegeven.

Mijn missie en passie is om jouw mooiste, meest trotse momenten vast te leggen, of dit nu van je huis is, je familie, je bruiloft of je business. Ik sta paraat met mijn camera!

  • The single most important component of a camera is the twelve inches behind it.

– Ansel Adams


Laten we samen mooie herinneringen maken

%d bloggers like this: